Розробка та виготовлення пакувального обладнання

Розробка та виготовлення пакувального обладнання
Пакувальне обладнання ›› Обладнання ›› Фасування в туби ›› Автомат фасування в пластикові туби

Автомат фасування в пластикові туби

Призначені для фасування рідких, пастоподібних, в’язких продуктів у пластикові туби. Застосовуються як пневматичний, так і електромеханічний привід. На автоматі для пластикових туб існує можливість формування хвостовика туби прямолінійної конфігурації. Дата проставляється шляхом тиснення на зварному шві туби.

Технічні характеристики

Продуктивність, уп/хв до 30
Обсяг дози, мл 10-250
Застосовувана тара пластикові туби
**Діаметр туб, мм 19-50
Довжина туб, мм 80-200
Тиск стисненого повітря, МПа 0,6
Параметри мережі 220В, 50Гц
Встановлена ​​потужність, кВт 3,5
Витрата стисненого повітря, л/хв 750
Витрата охолодж. води, л/хв 10
Габарити, мм, трохи більше 1400х1200х1800
Маса, кг, трохи більше 400

Примітка: Компресор у комплект не входить.

Додаткова комплектація

  • Комплект деталей для переходу на інший діаметр туб
  • Вузол відділення краплі
  • Вузол вертикального переміщення вихідного патрубка дозатора з клапаном
  • Бункер з обігрівом
  • мішалка-нагнітач у бункер дозатора
  • Накопичувач туб

Гарантія на обладнання:

  • 12 місяців при виконанні пусконалагоджувальних робіт
  • 6 місяців в інших випадках

Відео

При автоматизації процесу упаковки різних продуктів і речовин пластикові туби необхідна спеціальна фасувальна машина, яка здійснюватиме всю процедуру, починаючи від приміщення продукції в упаковку і закінчуючи датуванням. Виробництво вимагає численних витрат часу, які не дозволяють відволікатися на різні неполадки. Тому компанія «Інтермаш» стане вам гарною інвестицією в налагоджений механізм роботи. Щоб ви ні на хвилину не сумнівалися у своєму виборі, варто детально проаналізувати характеристики, які мають фасувальне обладнання.

Якими технічними параметрами має апарат для фасування у пластикові туби

Так, даний апарат має високу продуктивність, а саме за хвилину відбувається упаковка та розфасовка до 30 одиниць продукції. Варіація обсягу кожної дози може становити від 10 мл до 250 мл. Основна тара, яка застосовується для цього агрегату, представлена ​​у вигляді пластикових туб. Цим тубам характерні певні стандарти:

  • Діаметр туб від 19 до 50 мм.
  • Довжина туб від 60 до 200 мм.

Використання туб, які відповідають цим параметрам та не виходять за окреслені рамки, створює позитивні умови для нормального функціонування автомата фасування у пластикові туби.

Якісна фасувальна машина купити яку можна у нас може підкупити виробників різних засобів своїми характеристиками. Так, тиск стисненого повітря становить 0,6 МПа, а саме повітря витрачається в кількості 650 літрів за хвилину. Витрата охолодженої води становить 10 літрів за хвилину. Для того, щоб автомат на повну використовував усі свої можливості, закладені творцями в його механізмі, необхідно підключати його до правильної мережі живлення. Така мережа передбачає використання змінного електричного струму, показник якого має становити 220 і 50 Гц.

Також важливий фактор потужності та розміри. Даний фасувальний апарат має встановлену потужність, яка становить 3,5 кВт. Габарити агрегату досягають не більше 1400х1200х1800 мм, ці показники варто враховувати при виборі місця встановлення машини. Здебільшого маса становить трохи більше 400 кг. Автомат виділяється серед конкурентів завдяки своїй універсальності, оскільки фахівці створили всі відповідні умови для фасування і рідких, і в’язких продуктів туби, включно з продуктами у вигляді пасти.

Які методи використовуються для пакування даною машиною

Автомат фасування в пластикові туби розроблений так, що є можливість використовувати і пневматичний, і електромеханічний приводи. Також хвостик туби можна формувати як стандартної форми, так і прямолінійної конфігурації. Ця функція є додатковою перевагою в конкурентному середовищі. На кожній упаковці є дата, яка створюється за допомогою методу тиснення та проставляється на зварному шві упаковки.

Особливість цієї моделі - екран, який показує детальну інформацію про хід виконання операції, дані про потужність, кількість упаковок, наявність туб та етап роботи агрегату. Якщо туби закінчилися, на екран виводиться повідомлення про це. Завдяки наявності екрану в автоматі, ви можете легко контролювати процес упаковки продукції.

Який склад додаткової комплектації

Фасувальна машина складається з основних деталей. Але для покращення потужностей та спрощення роботи необхідні додаткові аксесуари, а саме:

- * Набір частин механізму для переходу з одного діаметра туб на інший;

  • Вузол для відділення краплі;
  • Вузол вертикального переміщення вихідного патрубка дозатора з клапаном;

- * Закрита ємність з функцією обігріву;

  • мішалка-нагнітач у бункер дозатора;
  • Спеціальний накопичувач туб.

Важливим уточненням є те, що в комплект до машини не йде компресор, проте його можна придбати окремо.

Який гарантійний термін має цей автомат

За виконання робіт запуску нашою компанією гарантійний термін становитиме 12 місяць. У будь-якому іншому випадку гарантія триватиме 6 місяців. У компанії «Інтермаш» фахівці надають гарантійний та післягарантійний сервіс всього наданого асортименту пакувального обладнання.

Чому варто вибрати "Інтермаш" як постачальник автоматів фасування

Підприємство, яке є науково-виробничим, зробило великий внесок у розвиток пакувального обладнання та удосконалення технологій. Здобувши серця великих підприємств, компанія досягла успіху як в Україні, так і в інших країнах. Список користувачів цього обладнання постійно поповнюють компанії з усього світу. Приклади упаковок та імена відомих компаній, які вже стали клієнтами «Інтермашу», можна переглянути на сайті. Якщо ви хочете придбати обладнання, але у вас залишилися питання без відповіді, то ви можете скористатись безкоштовною консультацією по телефону, вказаному на офіційному сайті виробника. Придбання автомата фасування стане для вас успішним внеском!