Розробка та виготовлення пакувального обладнання

Розробка та виготовлення пакувального обладнання
Пакувальне обладнання ›› Обладнання ›› Пакет "філ-пак" ›› Автомат для рідких продуктів

Автомат для рідких продуктів

Пакувальні установки для фасування в пакети «філ-пак». Призначені для фасування рідких, пастоподібних та сипких продуктів у пакети «філ-пак». Матеріал поліетилен плівки. Виконання автоматичне. Використовуються пневматичні приводи. Продуктивність до 20 упак/хв. Застосовуються дозатори об’ємного, електронно-вагового типу. Проставлення дати здійснюється термотрансферним датером на тілі пакета.

Технічні характеристики

Продуктивність, уп/хв до 20
Обсяг дози, мл 150-500мл; 400-1000мл
Ширина пакета, мм до 200
Довжина пакета, мм до 290
Пакувальний матеріал поліетилен
Товщина плівки, мкм до 100
Тиск стисненого повітря, МПа 0,6
Параметри живлення 220В, 50Гц
Встановлена ​​потужність, кВт 1,0
Витрата стисненого повітря, л/хв 200
Габарити, мм, трохи більше 1100х800х1700
Маса, кг, трохи більше 200

Примітка: Компресор не входить до комплекту поставки.

Додаткове обладнання

Стрічковий транспортер, що відводить, готових пакетів.

Гарантія на обладнання:

  • 12 місяців при виконанні пусконалагоджувальних робіт.
  • 6 місяців інших випадках.

Фасувальне обладнання для рідких продуктів — швидкість та якість виробничого процесу

У компанії «Інтермаш» запропоновано обладнання для фасування рідких продуктів, яке відрізняється за своїми параметрами та виконанням. Ви можете замовити потрібний варіант або купити готове рішення в будь-який час. У першому випадку ціна розраховується індивідуально, у другому ви можете дізнатись вартість у менеджерів. Придбане обладнання постачається у всі міста України.

У компанії запропоновані фасувально-закупорювальні машини та фасувальні автомати. Перші є розливне обладнання для рідини. З їх допомогою продукт фасується по пляшках різного об’єму, після чого здійснюється закупорювання.

Фасувальні автомати дозволяють фасувати рідини в полімерні пакети та картонну тару. Вони можуть працювати у різних режимах. Наприклад, використовувати готову тару або виготовляти її самостійно. Від характеристик апарату для розливу рідини залежить його ціна. Уточнюйте вартість у консультантів, зателефонувавши за вказаними номерами телефонів.

Устаткування для розливу рідин та його продуктивність

Основна характеристика обладнання для розливу рідин — продуктивність. Немає значення, вирішите ви купити або замовити автомат в Україні. У будь-якому випадку параметр залежить від кількох критеріїв. До них належать:

  • вид продукту, його маса;
  • розмір та обсяг упаковки;
  • тип та спосіб зварювання плівок.

Залежно від зазначених параметрів запропоновано мало-, середньо- та високопродуктивні автомати. Перші обробляють до 600 упаковок на годину, другі — до 1200, третій — понад 1200.

Яке обладнання для розливу рідини знадобиться саме вам, залежить від типу виробництва. Телефонуйте менеджерам і вони підберуть прийнятний варіант. Ви зможете замовити виробництво відповідно до необхідних характеристик. Консультанти підкажуть ціну обладнання або вартість його виготовлення, проінформують про терміни постачання містами України (Київ, Львів, Одеса та ін.).

Відео